Menu
Crumlin

CENTRAL QUAY

OFFICE WORKPLACE

CLIENT
The Blackstone Group

LOCATION
Grand Canal Dock, Dublin

PROJECT SIZE
c 1, 500 sqft

STATUS
Construction

A canopy design that creates a sense of presence with an entrance structure that incorporates colour, height, lighting and bespoke branding. Upgrade works to the reception area will follow the design and branding through into the building's interior design.

Plus Architecture were commissioned by Blackstone to undertake landlord upgrade works for the Central Quay Office building in Dublin’s Docklands. The existing entrance to the building lacked a sense of presence at street level. The concept for the canopy design was to create a sense of presence with an entrance canopy structure that incorporates colour, height, lighting and bespoke branding. We worked closely with a multi-disciplinary team from Arup Consultants, including facade, structure and lighting specialists to ensure that the detailing and finished structure meet the aspirations of the design concept.

Crumlin Crumlin Crumlin Crumlin Crumlin Crumlin Crumlin Crumlin Return to Top RETURN TO TOP