Menu
Atriumblockb

ATRIUM, BLOCK B

office/ workplace

CLIENT
Blackstone Group

LOCATION
Sandyford, Dublin

PROJECT SIZE
3,059m2

STATUS
Complete

A new atrium design & refurbishment for an existing office development in Sandyford, Dublin.

The aim of this project was to revitilaize the central core of Block B while introducing new amenity space & services to become capable for multi-tenant let.

The project scope was to undertake a full shell & core refurbishment (to Cat A standard) of a 6-storey office building constructed 20 years ago. This included full new M & E services, new toilet blocks, new entrance façade, atrium reconfiguration and internal bicycle storage with associated staff facilities.

The existing concrete structure was expressed within the office areas where the services are exposed – a departure from the industry norm for landlord fit-outs. New reception elements in oak and in-situ concrete compliment this approach. Bespoke suspended horizontal screens incorporating lighting within the atrium provide human scale spaces within this very large volume.

Atriumblockb Atriumblockb Atriumblockb Atriumblockb Atriumblockb Atriumblockb Atriumblockb Return to Top RETURN TO TOP